Basiskursus - Gelenegle

Kursus i Gelénegle


To af Danmarks førende negleteknikere stiller nu deres ekspertise til rådighed. 
Svetlana Christjakova(Wanna Shine) og Sofie Kaas(Take Care) har skræddersyet dette kursus, der skal give deltagerne et dybere indblik i geléneglens grundlæggende opbygning og teknikker. 

Kurset giver dig den vigtigste og nødvendige teoretiske viden om negleteknik. Du lærer at bygge kunstige negle op med tipper, med skabelon og forstærkning af egne negle. Vi tager hensyn til forskellige niveauer og tilpasser undervisningen. Vi lægger stor vægt på den praktiske del som består i at træne på modeller. Derfor er det nødvendigt at medbringe sine egne neglemodeller. 

Kurset afsluttes med en eksamen. Diplom modtages ved bestået eksamen. Eksamen er praktisk, men der vil undervejs blive stillet teoretiske spørgsmål fra sensor.

Sensor:

Svetlana Chistjakova
Svetlana Chistyakova. Indehaver af Wanna Shine. Uddannet negletekniker i 2002 Køln Tyskland. Distributør og underviser hos Trendnails i Danmark siden 2009. Underviser hos CPH West København i negleteknologi.
Underviser:

Sofie Kaas
Sofie Kaas, Inderhaver af Take Care. Uddannet negletekniker i 2009 hos Wanna Shine. 
For mere info se Sofies instagram.

Kursus pris er kr.19.500 inkl moms. 
Med i prisen er et Trendnails startsæt og en neglelampe til en værdi af kr. 2.499.- 
Tilmældinggebyr 10.000 betales senest 10 dage inden kursus start og refunderes ikke ved udeblivelse fra kursus. Handelsbanken Reg: 6483 Konto: 2000471

For spørgsmål og tilmelding skriv til sofie@takecarels.dk
 

Info kasse:

Negleskole &
kurser
Bestil Trendnails
produkter
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020