Brazilian Wax hos Wanna Shine

En Brazilian Wax er en intimvoks, og det er en af de mest populære hårfjerningsmetoder på vores skønhedsklinik i Rødovre nær København.

Ved en klassisk Brazilian fjerner man egentlig kun håret fra toppen og i siderne af bikinilinjen, men langt de fleste ønsker at blive helt hårfri.

 
Hos Wanna Shine får du en effektiv og professionel Brazilian Wax, og vores personale har naturligvis taget uddannelser og løbende kurser, så din hårfjerning hos os bliver så behagelig, som muligt.
 
Vi udfører både Brazilian Wax med lycon og sugaring alt efter dine ønsker og vores behandleres præferencer.
 
Læs om Brazilian Wax nedenfor eller book allerede nu din tid til voksning i vores online bookingsysstem.
 
Du er også meget velkommen til at booke telefonisk eller ringe til vores lækre klinik i Rødovre og stille os spørgsmål på telefon 36 70 42 00

Gør en Brazilian Wax ondt?

 
Nogle synes, at det gør ondt at få en Brazilian, og det kan det også godt. Hårene bliver revet ud med hårsække, og derfor føler nogle en lidt brændende smerte, lige når strippen bliver revet af.
 
Smerten aftager dog hurtigt, og så kan du måske føle dig lidt øm i timerne efter, men vi sørger for at smøre et beroligende serum på, som lindrer rødmen og svien. For nogle er smerteniveauet højere, hvis de bliver vokset, mens de har menstruation, fordi din hud bliver mere sensitiv.
 
Smerteniveauet afhænger også af, om det er første gang, du får en Brazilian, eller om du har prøvet voksbehandlingen over en længere periode.

Dine hårsække er naturligt tykkere første gang, du får en Brazilian, men med tiden vil hårsækkene blive mindre og håret vil blive finere, og så vil det også gøre meget mindre ondt.
 

Sådan forbereder du dig bedst til en Brazilian, og det skal du være opmærksom på efter

 

1. Lad håret gro
 

Du skal minimum have en hårlængde på 0,5 millimeter, før du får en Brazilian hos os. Er hårene for korte, kan voksen ikke få ordentligt fat, og så får du ikke det optimale ud af din hårfjerning.
 

2. Tag behageligt tøj på
 

Nogle bliver ømme efter en Brazilian, og derfor er det en god idé at tage et par løse bukser og nogle behagelige bomuldstrusser på. Tager du en nederdel på, behøver du ikke blotte dig helt dernede, og det er også en fordel, hvis du synes, at en intimvoksning er lidt grænseoverskridende.
 

3. Undgå hård fysisk aktivitet efter din behandling
 

Planlægger du at træne lige efter en Brazilian, risikerer du, at sveden og friktionen vil skabe stor irritation på din nyvoksede hud.

Derfor anbefaler vi dig, at du venter mindst et døgn med fysisk aktivitet, efter du er blevet vokset. På den måde får din hud mulighed for at falde til ro igen, og så kan du nyde din sædvanlige livsstil igen.
 

Book tid til Brazilian hos Wanna Shine i Rødovre nær København


Vores klinik ligger i cykelafstand fra centrum, og udenfor er der god plads til parkering. Indenfor bliver du mødt af vores søde og servicemindede personale i lyse, rene og indbydende lokaler.
 
I vores online bookingsystem finder du nemt og hurtigt en ledig tid, hvor du besøger os i Rødovre og får en Brazilian, der vil holde dig hårfri i mange uger frem.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores dejlige klinik i Rødovre nær København. 
Behandlinger
kvinder
Behandlinger
mænd
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020