Liberale erhverv som frisører åbner igen efter påske med ny genåbningsaftale.

...Det oplyser statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde sent tirsdag aften efter mange timers forhandlinger.

Helt konkret er det 6. april, at det igen er muligt at gå til eksempelvis frisør eller tatovør.

Det kræver dog et coronapas, der viser enten en negativ coronatest inden for 72 timer, at man er vaccineret eller kan påvise, at man tidligere har været smittet med coronavirus. Børn under 15 år er dog undtaget.

Desuden vil der fortsat være krav om mundbind eller visir.

Fra slutningen af marts vil appen "MinSundhed" fungere som et simpelt coronapas, indtil "en mere avanceret og brugervenlig app bliver lanceret", lyder det i aftaleteksten...

/ritzau/
https://www.bt.dk/politik/frisoerer-og-andre-liberale-erhverv-genaabner-efter-paaske

Desuden vil vi stadig bede dig om at:
- medbringe eget mundbind og bære det på vores fælleds arealer i klinikken. Har du glemt et mundbind kan du bede om at få et udleveret før du træder ind i klinikken.
Når du når din plads (negleplads/kabine plads) er du velkommen til at tage mundbindet af igen.
- vente udenfor ind til vi kalder dig ind, dette er med til at overholde at vi ikke bliver for mange mennesker samlet i vores reception, samt at vi kan sikre den nødvendige hygiejne imellem kunderne.
- vask hænderne og afsprit inden du går ind til din behandling (der er håndvask og sæbe på toilettet og håndsprit flere foreskellige, synlige steder på klinikken, er du i tvivl, spørger du bare.
- vi frabeder dig at medbringe legesager for at overholde forsamlingsforbuddet 
- vi appellerer til at den enkelte tager ansvar og AFLYSER sin tid hurtigst muligt ved nogle symptomer på Covid 19 samt ved kontakt til andre som er testet positivt, samt til at retningslinjerne på vores klinik bliver overholdt af hensyn til sig selv og for at passe på andre.
 


Instagram: Wanna_shine Facebook: Wanna shine rødovre

 

Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020