Gelé negle nær København

Hvorfor vælge os?

Wanna Shine hudpleje og negleklinikker startede i februar 2007 og har ligget foreskellige steder i København. Lige nu har vi 2 lokationer Frederiksberg og Rødovre og negle behandlingerne har altid været klinikkens varemærke. Gennem tiden har vi  haft mange dygtige negleteknikere tilknyttet, som vi har oplært fra bunden i vores system, da vi har agenturet på Trendnails, som er klinikkens produkt mærke.

Vores søde og dygtige personale bliver udvalgt og oplært i vores metode fra bunden, så du som kunde kan føle dig tryg. Som ny kunde vil du opleve en god atmosfære og en behagelig tone mellem kollegaer og vores kunder.

Wanna Shine negle klinikker er nemme at finde uanset om du vælger klinikken på Frederiksberg eller negle klinikken i Rødovre. De er nemme at komme til med offentligt transport, der er gratis Parkering lige ude foran klinikken i Rødovre og 2 timers gratis parkering på sidevejene på Frederiksberg. Vi henviser til kvicklys P hus på Falkoneer Alle, da der altid er pladser, den ligger kun 2 min væk fra negle klinikken på Frederiksberg. Vi har lokale kunder, samt kunder fra hele storkøbenhavn, Holte, Vedbæk, Tåstrup, Næstved... Vores kunder kører langt for at få professionel behandling af vores dygtige personale på begge negle klinikker.

​Her på siden finder du beskrivelse af vores gele negle behandlinger.
​Derudover laver vi også almindelig manicure på mænd og kvinder, som går ud på at ordne egne neturlige negle uden lakering.

​Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kan du altid ringe til os på tlf.: 36704200

​Du kan også komme forbi en af vores negleklinikker på Frederiksberg eller Rødovreog høre nærmere, der kan dog forekomme ventetid, da vi normalt sider med kunder. Vi vil rigtig gerne se dig og besvare dine spørgsmål imellem behandlingerne.

Negle forlængelse med gele nær København

Forlængelse af negle med gele, nær København pån Frederiksberg og i Rødovre

Negle forlængelse er til dig, som ønsker at gå ud fra vores klinik med længere negle end det du kom med. 
​Der findes forskelige måder at forlænge neglene på, hos os bruger vi enten tipper eller skabeloner. Resultatet bliver det samme, du får længere negle det er fremgangsmåden som er foreskellig. Længden og formen bestemmer du selv, såvel som om de skal være naturlige, franske eller med farve.
Er du neglebider kan det være godt at vælge negle forlængelse. Du behøves ikke at få meget lange negle, vi kan sagtens lave dem korte og naturlige så du kan langsomt kan vende dig til at have mere jævne og ensartede negle. 
​Det er en idé at søge inspiration på internettet og vise os et billede, så vi kan få en idé om hvad du synes er pænt og hvad vi skal stile efter.
Du kan finde vores arbejde på Facebook og Instagram: wanna_shine
Gele negle forlængelse
Forlængelse af neglene med gele (farve, fransk eller natur look) 2 timer 900kr.

Forstærkning af egne negle med gele nær København

Forstærkning af egne negle med gelé nær København på Frederiksberg og i Rødovre

Forstærkning af egne negle er til dig, som har svage negle og ønsker at få lagt et produkt på som gør at neglene ikke flosser. Efter 3-4 uger kan du med fordel få fyldt din forstærkning op uden at produktet skal slibes helt i bund. Forstærkning gør ingen skade på natur neglen, vælger du at få fjernet din forstærkning, vender du blot tilbage til dine egne negle. Skal forstærkningen helt af sliber vi produktet af. Vi anbefalder ikke at du fjerner din forstærkning selv, af erfarring oplever vi at kunder får slebet alt for langt ned i sin naturnegl.
Du behøves ikke at have svage negle for at få udført en forstærkning af egne negle, mange kunder med stærke negle får også lavet forstærkning. Fordelene er at du får en jævn og blank overflade i 3-4 uger, uden at forstærkningen skaller af eller går i stykker.

Forstærkning af egne negle med Gele på Frederiksberg og i Rødovre nær København
Forstærkning af egne negle 1 time 15min. 625kr.
Opfyldning 90 min 625kr.
Aftagning af produkt (lavet hos os) 30 min 250kr.
Aftagning af produkt (lavet e andet sted) Varighed afhænger af produkt. 350kr.
Aftagning af produkt inkl. manicure 60 min 550kr.

Opfyldning af gelé negle nær København

Opfyldning af gelé negle på Frederiksberg og i Rødovre, nær København

 
 
Opfyldning bookes efter 3-6 uger
 

Under en opfyldning filer vi neglene til i ønsket form, ordner neglebånd, fjerner den gamle forstærkning og kommer en ny gele forstærkning på. Du vælger selv om dine negle skal være naturlige, franske eller med farve.


OBS: alle vores opfyldninger er incl. aftagning, du skal derfor ikke lede efeter en tillægs ydelse som aftagning i forbindelse med dine opfyldninger hos os, det er med i prisen. Alle vores negle behandlinger indeholder en mini manicure, ønsker du ekstra behandling af dine neglebånd for mere perfekt look kan "deep manicure" tilkøbes som tillæg. 
Vores personale på Frederiksberg og i Rødovre har mange års erfarring med negle behandlinger, du kan som kunde derfor være tryg ved at komme på begge vores kliikker.
Nogen af vores neglepiger er engelsk talende, ønsker du en behandler, der taler dansk er du velkommen til at ringe til os og booke din første tid hos en dansk talende pige. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg, når du får lavet gele negle.

Opfyldning på gele negle
   
Opfyldning  1 time 30 min 625kr.
Fjernelse af gele, lavet hos os - 30 min 250kr.
Fjernelse af gele/acryl, lavet et andet sted - 30 min 350kr.
Fjernelse af produkt inkl. manicure 60 min 550kr.
Reparation af 1 negl 75kr.
   

*Hygiejne tillæg 10kr pålægges alle behandlinger.
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020