Gelé negle

Hvorfor vælge os?

Wanna Shine hudpleje og negle klinik har eksisteret siden februar 2007. Negle behandlingerne har altid været klinikkens varemærke. Gennem tiden har vi  haft mange dygtige negleteknikere tilknyttet, som vi har oplært fra bunden i vores system, da vi har agenturet på Trendnails, som er klinikkens produkt mærke.

Vores søde og dygtige personale bliver udvalgt og oplært i vores metode fra bunden, så du som kunde kan føle dig tryk. Som ny kunde vil du opleve en god atmosfære og en behagelig tone mellem kollegaer og vores kunder.

Wanna Shine negle klinik i Rødovre er nem at finde. Den er nem at komme til, der er gratis Parkering lige ude foran og altid ledige pladser. Vi har lokale kunder, samt kunder fra hele storkøbenhavn, Holte, Vedbæk, Tåstrup, Næstved... Vores kunder kører langt for at få professionel behandling i vores hyggelige klinik.

​Her på siden finder du beskrivelse af vores gele negle behandlinger.
​Derudover laver vi også bio gele, gellak og almindelig manicure.
​Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kan du altid ringe til os på tlf.: 36704200
​Du kan også komme forbi og høre nærmere, der kan dog forekomme ventetid, da vi normalt sider med kunder. Vi vil rigtig gerne se dig og besvare dine spørgsmål imellem behandlingerne.

Negle forlængelse med gele nær København

Forlængelse af negle.

Negle forlængelse er til dig, som ønsker at gå ud fra vores klinik med længere negle end det du kom med. 
​Der findes forskelige måder at forlænge neglene på, hos os bruger vi enten tipper eller skabeloner. Resultatet bliver det samme, du får længere negle det er fremgangsmåden som er foreskellig. Længden og formen bestemmer du selv, såvel som om de skal være naturlige, franske eller med farve.
Er du neglebider kan det være godt at vælge negle forlængelse. Du behøves ikke at få meget lange negle, vi kan sagtens lave dem korte og naturlige så du kan langsomt kan vende dig til at have mere jævne og ensartede negle. 
​Det er en idé at søge inspiration på internettet og vise os et billede, så vi kan få en idé om hvad du synes er pænt og hvad vi skal stile efter.
Du kan finde vores arbejde på Facebook og Instagram: wanna_shine
Gele negle forlængelse
Forlængelse af neglene med gele (farve, fransk eller natur look) 2 timer 900kr.

Forstærkning af egne negle med gele nær København

Forstærkning af egne negle med gelé

Forstærkning af egne negle er til dig, som har svage negle og ønsker at få lagt et produkt på som gør at neglene ikke flosser. Efter 3-4 uger kan du med fordel få fyldt din forstærkning op uden at produktet skal slibes helt i bund. Forstærkning gør ingen skade på natur neglen, vælger du at få fjernet din forstærkning, vender du blot tilbage til dine egne negle. Skal forstærkningen helt af sliber vi produktet af. Vi anbefalder ikke at du fjerner din forstærkning selv, af erfarring oplever vi at kunder får slebet alt for langt ned i sin naturnegl.
Du behøves ikke at have svage negle for at få udført en forstærkning af egne negle, mange kunder med stærke negle får også lavet forstærkning. Fordelene er at du får en jævn og blank overflade i 3-4 uger, uden at forstærkningen skaller af eller går i stykker.

Forstærkning af egne negle med Gele
Forstærkning af egne negle, natur look. 1 time 30 min. 625kr.
Fortsærkning af egne negle fransk look eller farve. 1 time 30 min. 625kr.
Aftagning af produkt (lavet hos os).
30 min.
250kr.
Aftagning af produkt (lavet e andet sted). Varighed afhænger af produkt. 350kr.
Aftagning af produkt inkl. manicure 60 min 550kr.

Opfyldning af gelé negle

Opfyldning af gelé negle

Fordelene ved gelé negle er at de nemt kan fyldes op, i modsætning til andre systemer, hvor produktet først skal opløses helt. 
Hvilken behandling skal du vælge når du skal booke en opfyldning? Regl nummer et, neglene vokser forskelligt, men normalt siger vi at lille opfyldning bookes efter 2-3 uger og stor opfyldning bookes efter 3-6 uger.

Negle reparationer kan ikke længere bookes online. Ring og bestil tid.

Opfyldning på gele negle
Lille opfyldning 1 time 15 min 500kr.
Stor opfyldning med farve, fransk eller natur look. 1 time 45 min 625kr.
Fjernelse af gele/bio, lavet hos os - 30 min 250kr.
Fjernelse af gele, lavet et andet sted - 30 min 350kr.
Fjernelse af produkt inkl. manicure 60 min 550kr.
Reparation af 1 negl, lavet hos os 50kr.
Reparation af 1 negl, lavet et andet sted 125kr.
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020