Gele negle - København - få smukke og stærke negle

Få lavet gele negle i København. Du får dig negle med et smukt, glansfuldt og frisk look. Svage negle bliver til stærke negle, korte negle til lange negle. Få dem naturlige, franske eller farvet, lige som du ønsker.
 
Du får flotte og holdbare gele negle hos Wanna Shine. Få lagt en gele i farver der matcher din festkjole. Vi har mere end 80 farver. Finder du ikke den perfekte farve, blander vi gerne en farve, som passer netop til dig.
 
Gele negle er både hverdag og til fest. Du kan få dem franske, klare eller naturlige med svag rosa eller mælket skær.
 
Vælg mønstre og 3D-effekter til dine negle for et frækt og skægt look. Og klassiske farver og former til det stilrene og cool look.
 
Få forstærket dine egne negle med gele. Du vil opleve, at de vokser og bliver lange blot på en måned.
 
Er du utålmodig og ønsker lange smukke negle her og nu, kan du vælge at få dine negle bygget ud med tipper først. Det kaldes forlængelse af negle med gele.
 
Se priser på negle-forlængelse her »
 
Hvad er det, der gør smukke gele negle smukke? Hos Wanna Shine vil du opleve, at det afgørende er, at geleen bliver filet perfekt til i form, så der ikke er buler i neglen. Geleen bliver formet så den ligner din egen naturlige negl, bare helt perfekt. Geleen danner samtidigt et perfekt underlag for farven, som nu bliver lagt på en smuk og sund negl. Resultatet er smukke, stærke og holdbare negle.
 
Du får selvfølgelig også fjernet gele eller opfyldt gele negle hos Wanna Shine.
 
Få kyndige råd og professionel vejledning til hvad der er den bedste løsning for dig. Hos Wanna Shine er din tilfredshed det vigtigste.
 
Få gele negle der kan bøjes – Bio gele er svaret
Styrk dine negle med Bio gele. Bio gele er et fleksibelt materiale til forstærkning af dine egne negle. Neglene forbliver bøjelige og kan bøjes ligesom en naturlig negl - bare uden at knække.
 
Modsat traditionel gele kan Bio gele materialet kan opløses og derfor fjernes fra den naturlige negl uden at gøre skade på den.
 
Forstærkning af egne negle med Bio gele gøres med natur look, fransk look eller farve. Du vælger, hvad du helst vil have. Bio gele laves kun som forstærkning af egne negle og ikke som forlængelse eller tipper.
 
Se priser på forstærkning med Bio gele »
 
Få lavet gele negle på Østerbro i København.
 
Se adresse og åbningstider »
Behandlinger kvinder
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020