Hårfjerning

Hos os vælger du mellem 3 forskellige hårfjerningsmetoder: Hårfjerning med almindelig voks, hårfjerning med lycon voks eller sugaring. Alle 3 metoder er effektive og fjerner hårene med rod, men hver metode er velegnet til et eller flere områder.
 
Hårfjerning på ben, arme og ryg foregår med almindelig voks. Vi starter behandlingen med at afrense området, hvorefter voksmassen smøres på og fjernes med strips. Efter behandlingen får du beroligende olie og vejledning i efter pleje.
 
Hårfjerning i ansigtet, næse, øre foregår typisk med lycon, da vi har bedst erfaring med, at små fine hår bedst klæber i lycon. Derudover kan man påføre lycon flere gange, da produktet egner sig selv til de mest sarte hudtyper.
 
Brazillian, Hollywood eller med andre ord intimvoks udføres både med sugaring eller lycon, alt efter hvad behandleren bedst har flair for. Ønsker du specifikt at få udført behandlingen med sugaring eller lycon, bedes du gøre os opmærksom på det, når du booker tiden. Booker du online er vores booking system sat op efter hvilken metode, du vælger.
 
De fleste af vores kunder prøver sig lidt frem mellem metoderne for at finde den metode, som der passer bedst. Lycon og sugaring er lige skånsomme, så du som kunde kan føle dig helt tryg.
 
Vil du høre mere om vores forskellige hårfjerningsmetoder, inden du booker din tid? Så er du meget velkommen til at ringe til vores klinik i Rødovre nær København på telefon 36704200.
Almindelig voks »
Se behalinger og priser.
Lycon voks »
Se behalinger og priser.
Sugaring »
Se behalinger og priser.

Få den mest optimale hårfjerning på vores klinik nær København

Hårenes længde er vigtig, for at du får det bedste resultat af din hårfjerning hos os. Ideelt skal hårene minimum være 0,5 centimeter – det passer med, at det cirka er 14 dage, siden du sidst har barberet dig eller fjernet hår på andre måder.
 
Er dine hår for korte, risikerer du nemlig, at voksen eller sukkeret ikke får ordentligt fast, og så får du ikke det mest optimale resultat ud af din behandling hos os.
 

Wanna Shine er eksperter i hårfjerning – oplev det selv på vores klinik i Rødovre

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste metoder og teknikker, og det garanterer dig, at du altid får den bedste hårfjerningsbehandling hos os.
 
Vi fjerner effektivt hår på selv de sarteste hudtyper, og vi har den nødvendige viden om, hvilken hårfjerningsmetode, der passer til netop dig. Derfor skal du ikke tøve med at spørge os til råds, hvis du er i tvivl eller bare gerne vil have et godt råd med på vejen.
 
Og ellers er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 42 00.
Behandlinger Kvinder
Behandlinger Mænd
Wellness Gavekort
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020