Hårfjerning

Hos os vælger du mellem 3 forskellige hårfjerningsmetoder: Hårfjerning med almindelig voks, hårfjerning med lycon voks eller sugaring. Alle 3 metoder er effektive og fjerner hårene med rod, men hver metode er velegnet til et eller flere områder.

Almindelig voks

Alle disse behandlinger bliver udført med almindelig voks, sarte områder på kroppen, bliver udført med vores skånsomme Lycon eller Sugaring.

Lycon voks

En voksbehandling med lycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetoder of fjerner effektivt hår helt ned til 3 millimeters længde.

Sugaring

Sugaring er en af de mest skånsomme metoder til at fjerne uønsket hårvækst, og metoden har været kendt og brugt i flere århundreder.

Priser på hårfjerning

Hårfjerning med voks, Sugaring eller Lycon

Voks af halve ben 275 kr.
Voks af hele ben 450 kr.
Voks af halve ben & bikini 395 kr.
Voks af hele ben & bikini 575 kr.
Voks af halve ben & tanga 475 kr.
Voks af hele ben & tanga 625 kr.
Voks af halve ben og axil 400 kr.
Voks af halve ben & braziliansk, ny kunde 725 kr.
Voks af halve ben & braziliansk, fast kunde 625 kr.
Voks af hele ben & braziliansk, ny kunde 825 kr.
Voks af hele ben & braziliansk, fast kunde 725 kr.
Voks af tanga 275 kr.
Voks af arme 250 kr.
Voks af axil (armhuler) 135 kr.
Voks af overlæbe 125 kr.
Voks af hage 125 kr.
Voks af overlæbe & hage 175 kr.
Voks af ansigt (hage, overlæbe & kinder) 250 kr.
Voks af bryn 135 kr.
Voks i næse 125 kr.
Voks øre 125 kr.
Voks af ryg & skyldre 350 kr.
Voks af bryst eller mave 250 kr.
Voks af bryst & mave 375 kr.
Voks af cykelrytterben halve ben 275 kr.
Voks af cykelrytterben hele ben 450 kr.

Brazilian Wax

Braziliansk (intim) ved første behandling eller pause over 8 uger. 500 kr.
Braziliansk (intim) fast kunde 425 kr.
Braziliansk inkl. inderlår fast kunde 500 kr.
Braziliansk inkl. inderlår ny kunde 550 kr.
Baller inkl. imellem 195 kr.
Baller i forb. med braziliansk/tanga, fast kunde 75 kr.
Inderlår i forb. med intim voks 75 kr.
Baller 125 kr.
Vi tager 10 kr. gebyr i hyiejnetillæg når du får behandlinger hos os. Tillægget skyldes den ekstra beskyttelse som mundbind, sprit, handsker, engangspapir samt den tid vi bruger på at gøre ekstra rent inden du kommer til behandling.
Tillægget gælder alle behandlinger, men har du flere behandlinger på samme tid hos samme behandlerbetaler du en gang. 
Tillægget gælder ikke salg af produkter og gavekort.
 
Hårfjerning på ben, arme og ryg foregår med almindelig voks. Vi starter behandlingen med at afrense området, hvorefter voksmassen smøres på og fjernes med strips. Efter behandlingen får du beroligende olie og vejledning i efter pleje.
 
Hårfjerning i ansigtet, næse, øre foregår typisk med lycon, da vi har bedst erfaring med, at små fine hår bedst klæber i lycon. Derudover kan man påføre lycon flere gange, da produktet egner sig selv til de mest sarte hudtyper.
 
Brazillian, Hollywood eller med andre ord intimvoks udføres både med sugaring eller lycon, alt efter hvad behandleren bedst har flair for. Ønsker du specifikt at få udført behandlingen med sugaring eller lycon, bedes du gøre os opmærksom på det, når du booker tiden. Booker du online er vores booking system sat op efter hvilken metode, du vælger.
 
De fleste af vores kunder prøver sig lidt frem mellem metoderne for at finde den metode, som der passer bedst. Lycon og sugaring er lige skånsomme, så du som kunde kan føle dig helt tryg.
 
Vil du høre mere om vores forskellige hårfjerningsmetoder, inden du booker din tid? Så er du meget velkommen til at ringe til vores klinik i Rødovre nær København på telefon 36704200.

Få den mest optimale hårfjerning på vores klinik nær København

Hårenes længde er vigtig, for at du får det bedste resultat af din hårfjerning hos os. Ideelt skal hårene minimum være 0,5 centimeter – det passer med, at det cirka er 14 dage, siden du sidst har barberet dig eller fjernet hår på andre måder.
 
Er dine hår for korte, risikerer du nemlig, at voksen eller sukkeret ikke får ordentligt fast, og så får du ikke det mest optimale resultat ud af din behandling hos os.
 

Wanna Shine er eksperter i hårfjerning – oplev det selv på vores klinik i Rødovre

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste metoder og teknikker, og det garanterer dig, at du altid får den bedste hårfjerningsbehandling hos os.
 
Vi fjerner effektivt hår på selv de sarteste hudtyper, og vi har den nødvendige viden om, hvilken hårfjerningsmetode, der passer til netop dig. Derfor skal du ikke tøve med at spørge os til råds, hvis du er i tvivl eller bare gerne vil have et godt råd med på vejen.
 
Og ellers er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 42 00.
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020