Hårfjerning voks København

Vælg hårfjerning med voks i vores dejlige klinik på Østerbro i København.
Nærmer bikinisæsonen sig? Vil du gerne have bløde ben? Hårfjerning er svaret. I dag er der heldigvis flere metoder til at slippe af med uønsket hårvækst og få blød og lækker hud.
 
Vælg mellem tre forskellige metoder til at fjerne uønsket hårvækst på hos Wanna Shine: almindelig voks, Lycon voks og sugaring. Alle tre metoder skaffer dig af med den hårvækst du ikke ønsker – hurtigt og effektivt.
 

Hårfjerning med voks – vælg hvilken type


Almindelig voks fjerner hurtigt og effektivt uønsket hårvækst overalt på kroppen. Du slipper af med hår, du ikke ønsker, hvor som helst på din krop.
 
Se vores prisliste for hårfjerning med almindelig voks »
 
Body sugaring er en mere skånsom metode til fjernelse af uønsket hårvækst. Metoden har været kendt og brugt i århundreder.
 
Den sukkerpaste som bruges til body sugaring er en blanding af vand & sukker. Metoden er fuldstændig naturlig og helt uden kemikalier, duftmidler eller farve.
 
Sukkerpasten påføres mod hårets vækstretning og hives derefter af igen ved hjælp af stofstrips. Håret fjernes i hårets groretning hvilket gør at håret ikke knækker.
 
Denne metode mindsker derfor risikoen for irritationer og indgroede hår.
 
Sukkerpasten er lavet af allergivenlige materialer og irriterer ikke huden.
 
Se vores prisliste for hårfjerning med body sugaring »
 
Lycon voks fjerner effektivt hår helt ned til tre milimeters længde, afhængig af hårtykkelse.
 
Wanna Shine bruger en lycon der stivner på huden og fæstner hårene i den stivnede masse. Den stivnede lycon hives af og hårene bliver revet med af.
 
Hårfjerning med lycon er meget skånsomt, da voksen ikke klæber på huden. Dette gør det muligt at vokse samme sted mange gange.
 
Lycon har et fantastisk ry verden over for den ekstremt høje produktkvalitet og professionelle omdømme.
 
Se prisliste for hårfjerning med lycon »
 

Mænd og hårfjerning? Voks er også til rigtige mænd


Er du mand og er du generet af for meget hår på arme, ryg og skuldre? Eller andre steder på kroppen? Det er ikke forbeholdt kvinder at slippe af med uønsket hårvækst – du har også chancen nu.
 
Hos Wanna Shine får du fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, bryst, mave samt i næse og ører – hurtigt og effektivt. Nyd følelsen af blød hud uden stikkende hår.
 
Husk i forbindelse med hårfjerning – voks eller body sugaring - at hår på kroppen skal være mindst være en halv centimeter lange før behandlingen. Det passer med, at der går cirka to uger mellem hver behandling.
 
Book en tid til hårfjerning nu »
 
Wanna Shine er professionelle, så du er tryg ved hårfjerning med voks, København Ø.
Behandlinger
kvinder
Behandlinger
mænd
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020