Lycon voks – effektiv og skånsom hårfjerning nær København

En voksbehandling med lycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetoder of fjerner effektivt hår helt ned til 3 millimeters længde.

Lycon voks er kendt for sin ekstremt høje produktkvalitet og sit professionelle omdømme, og fordi hårfjerningsmetoden er uden strips, opnår du helt fantastiske resultater.
  Fordi lycon er stripsfri, stivner produktet direkte på huden, og voksen får således fat i mange flere hår end ved andre hårfjerningsmetoder.

Når produktet er stivnet, hiver vi det hurtigt af, og resultatet er helt glat hud på området. Metoden er som sagt utroligt skånsom, idet voksen ikke klæber fast til huden, og vi kan derfor også vokse flere gange samme sted, uden at du bliver meget øm.
Lycon er på grund af sin effektive virkning målrettet mod indgroede hår, urenheder og nedsættelse af hårvækst – og du slipper for, at vi må fjerne dine indgroede hår med en skalpel efter voksbehandlingen.
Læs mere om lycon voksbehandling nedenfor, eller book allerede din tid til hårfjerning med lycon nu.

Det gør du ved at følge linket her til vores online bookingformular »
Du er også velkommen til at booke din tid telefonisk eller til at ringe og stille de spørgsmål, du må have på telefon 36 70 42 00.

Nyd de langtidsholdbare resultater med lycon voksbehandling

Fordi hårene bliver revet ud med hårsæk, forbliver du hårfri i flere uger efterfølgende. Ud over det oplever mange, at hårene bliver mere fine og færre over tiden, og derfor er du måske en af de heldige, der ikke behøver at vokse dig særligt ofte.
 
Modsat barbering, hvor hårene bliver skåret over og har en tendens til at gro ud og være ”grove”, bliver de revet ud med lyson voks. Det betyder også, at hårene kommer ud og er finere end ved en barbering.
 
Med en lycon voksbehandling slipper du for at skulle barbere dig hver eller hver anden dag, og at din hud bliver rød og irriteret, fordi skraberen er hård og river din hud op. Du slipper også for at bruge timer foran forstørrelsesspejlet med en pincet, uden at opnå et optimalt resultat.
 
I stedet har du mulighed for at besøge vores klinik i Rødovre – 12 minutters kørsel fra København – og få fjernet dine uønskede hår hurtigt, effektivt og ikke mindst med et perfekt resultat.
 

Lycon kan bruges alle steder på kroppen

Uanset om du vil have en Brazilian, vokset øjenbryn, ben, overlæbe eller andet, har du mulighed for at vælge lycon hårfjerningsmetoden.
 
Hos Wanna Shine bruger vi lycon på sarte områder og veksler mellem 2 typer af produkter alt efter din hårtykkelse.
 
Vores behandlere har alle sammen taget kursus hos Lycon, og vi holder os altid opdateret med nye teknikker. Vores Lycon-behandlere har allesammen mange års erfaring og fjerner effektivt hår selv på sarte hudtyper.
 
Vi tilbyder hårfjerning i ansigtet, øre, næse, armhuler samt i intimområdet hos kvinder.
 
Har du spørgsmål? Så ring til vores klinik nær København og hør mere om voksbehandling med lycon på telefon 36 70 42 00.
  
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020