Negle behandlinger i Rødovre nær København

Hvorfor vælge os?

Wanna Shine negle pigerne har siden 2007 kunne glæde sine kunder med fantastiske smukke & holdbare gele negle. Vi har mange års branche erfarring og vores håndværk vidergives fra den ene negletekniker til den næste. Vores kunder er i fokus og vi stræber os på at lytte og opfylde vores kunders behov.

Vi er som regel mange neglepiger på arbejde, dette giver fleksibilitet til dig som kunde, da vi er gode til at dække os ind under sygdom, eller hvis du kommer forbi med en knækket negl, vi hjælper hinanden som kollegaer, så der altid er tid til dig og dine negle...

Vores kunder er faste kunder, som er kommet hos os i mange år, men vi har altid plads til nye, så du skal ikke være bange for at kontakte os. 

Vores arbejdsmiljø er godt, vores motto er "vi elsker negle" vi handler altid ud fra at vi yder det bedste vi kan- hver gang!!! Vi har en positiv tone mellem kollegaer og privat forhold til vores kunder, da mange af vores kunder har gået hos os i mange år. Dette giver en løs og hyggelig stemning i klinikken.

Proffessionelt udvikler vi os løbende ved at være på negle kurser & forsøger altid at følge trenden, om det så har været populært med franske gele negle med tipper, naturlige forstærkninger af negle, eller farvet geleér i sæsonens farver.

Ønsker du at se en overordnet prisliste med vores behandlinger (deriblandt negle) kan du klikke her...

Ønsker du at booke en tid kan du klikke her... 
 

Hvad tilbyder vi?

Vores negleteknikere tilbyder forskellige typer af neglebehandlinger alt fra manicure- behandling af dine egne negle, som bliver filet til og poleret til forlængelse eller forstærkninger med gele.
Alt efter hvad du har lyst til kan vi finde en behandling som passer til dig. Neden for kan du læse forklaring om hver behandling ved at klikke på felterne nedenfor.

OBS! Hvis du ønsker at bestille tid til Avanceret Nail Art, Babyboomer look eller reparation af negle, bedes du ringe til os på +45 3670 4200 da der sættes tid af alt efter opgaven. 
Gelé negle »
Gel lack »
Bio gelé »
Manicure »
Behandlinger Kvinder
Behandlinger Mænd
Wellness Gavekort
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020