Negle fra Wanna Shine

Negle fra Wanna Shine
Der findes mange forskellige metoder at lave negle på. Enhver negleteknikker vil altid rose den teknik eller type de arbejder med. Nogen laver akryl negle, andre laver glasfiber eller silke. Det samme for alle metoder gælder: Omhyggelighed ved opbygning af neglen. Hvis ikke arbejdet er udført omhyggeligt, smitter det også af på holdbarheden.

Hos Wanna Shine har vi valgt at arbejde med gele
Fordelene med gele er, at man kan nøjes med at lægge gele på sine egne naturlige negle for at give dem styrke, så de kan vokse. Kunden finder hurtigt ud af hvor stærkt neglene vokser & hvornår der skal fyldes op.

Fordelene ved gele er at det er nemt at fylde op når kunden kommer til eftersyn, i modsætning til andre systemer, hvor det ikke altid er muligt. Her skal man ofte først fjerne det gamle materiale & starte helt forfra med tipper for at få længde.

Kunden bestemmer selv sit resultat, idet at vi har geleer af forskellige Nuancer.
Vi maler selv den franske kant (naturlig, soft white, mega white…) samt vælger den nødvendige farve på geleen som lægges over (klar, peach, rosa…) Dette gør at kunden selv er med til at præge looket. Kunden har mulighed for selv at bestemme ”buen på smilet”, nogen ønsker at den skal forløbe lige over, mens andre ikke kan få nok af buen.

Alt dette giver os en stor mulighed for at fuldende vores håndværk & gøre kunden yderst tilfreds.

Et nyt hit på klinikken er farvet gele, der holder i ugevis uden at skalle af. Så hvis du vil have sæsonens populære diva-look, kan du blandt andet vælge den populære sort-røde eller den lady-like Ferrari-røde. Geleen, der fungerer ligesom en neglelak, lægges direkte på neglene. Glitter & glimmer er især populært i December.

Holdbarhed
Når kunden kommer ind første gang, ser vi hvad udgangspunktet er & vurderer om vi skal ligge tipper på eller om vi bare kan forstærke neglene. Efter behandlingen anbefaler vi at kunden kommer tilbage til et tjek 14 dage efter. Dette er ikke altid nødvendigt, men så kan man snakke om oplevelsen & holdbarheden & evt. lave det vi kalder for en lille opfyldning, hvor vi udfylder det stykke der er vokset & former neglene til. Efter det vurderer vi sammen hvordan forløbet bliver fremover.

De fleste kunder kommer ind 1 gang hver 3-4 uge & får en stor opfyldning, men der er nogen som kan gå helt op til 6 uger!
Behandlinger
kvinder
Behandlinger
mænd
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020