Neglebehandling nær København på Frederiksberg og i Rødovre

Forlængelse af neglene med gele

Har du korte negle og ønsker dem længere skal du booke tid til et nyt sæt geleforlængelser. Vi bruger tipper eller skabeloner når vi forlænger din naturnegl, alt efter hvad vores behandlere anbefaler til dig. Resultatet af denne behandling er smukke naturlige negle efter dit ønske - nogen vil have dem lange med mønstre eller glitter, andre foretrækker, at holde dem korte, men blot lidt længere end det de kom med som udgangspunkt. De kan laves franske eller med farve. Valget er DIT og vores mål er i samarbejde med dig at finde den bedste løsning for dig.

Alle vores behandlinger inkluderer en Mini Manicure hvor vi filer neglene i form, ordner neglebånd og ordner neglens overflade, så de er klar til behandling.

Behandlingens varighed er 90-150 minutter (tiden afhænger af dit valg af behandler, se mere på vores bookingside)
 
Book tid her

Forstærkning af egne negle med gele

Vil du gerne have forstærket dine naturlige negle og bevare længden på dem? Mange af vores kunder får, det vi kalder, en forstærkning af egne naturlige negle. Vi starter med at lægge en geléforstærkning i den længde, din naturlige negl har og forstærkningen gør så, at dine egne negle kan vokse sig lange på sigt, helt uden at knække. Denne teknik er god til dig som på sigt ønsker længere negle, som ikke knækker, da geleen gør neglen stærkere. Formen på neglene er helt op til dig, såvel som du frit kan vælge imellem fransk look eller vores mange farver. Forstærkning af egne negle er den af vores behandlinger de fleste kunder vælger at få lavet første gang de er hos os.

Alle vores behandlinger inkluderer en Mini Manicure hvor vi filer neglene i form, ordner neglebånd og ordner neglens overflade, så de er klar til behandling.

Behandlingens varighed er 120 minutter.
 
Book tid her
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020