Negleskole & kurser

Ønsker du en uddannelse som professionel negletekniker er Trendnails Negle Skole et fornuftigt valg.

Der ligges vægt på en grundig oplæring i et af Danmarks førende gelemærker, der har et bredt udvalg inden for både neglesculpturering, bio gel, samt gellak og nailart. Vi ruster dig til at kunne udføre professionelle neglebehandlinger på dine kunder, med et stærkt brand, hvor vi gennem hele dit forløb vil følge dig.

Du vil lære om neglens anatomi, neglesygdomme og hvordan du skaber de flotteste og bedst holdbare negle på din kunde. Undervisningen foregår i små hold, og du undervises af Danmarks bedste negleteknikere.

Vi vil give dig en uddanelse hvor du hurtigt kan komme til at udføre flotte negle, og ruster dig til at arbejde i en brache der er i rivende udvikling. Kurset afvikles af enten Svetlana Chistyakova, Danielle Nissen eller Sofie Kaas.

Svetlana har gennem de senest 10 år levet af at lave negle og har lært mange op i systemet. Svetlana har desuden agenturet på Trendnails Danmark, er underviser på CPH WEST i negleteknokolgi, samt indehaver af Wannashine skønhedsklinikkerne.

Danielle Nissen har i 2014 vundet DM i negle (Novice). Danielle har lavet negle siden 2011 og har brugt Trendnails systemet fra starten, derfor kender hun mærket og dennes brede sortiment. Hun er meget perfektionistisk, kunstnerisk, tålmodig og super god til at lære fra sig.

Sofie Kaas, Inderhaver af Take Care. Uddannet negletekniker i 2009 hos Wanna Shine. 
For mere info se Sofies instagram.


Lige nu afholder vi forskellige kurser:
Basiskursus i gele negle
2 dages kursus i Bio Soft gele
2 dages Pro kursus ( adgangskrav- gennemført og bestået Basis kursus)

Herunder kan du læse mere om de forskellige negle kurser og se hvilken der passer til dig. Og på forsiden kan du se hvilken datoer der er ledige pladser på, på de enkelte kurser. Velkommen hos Trendnails Danmark, vi glæder os til at se dig.

4 gode grunde til at vælge Trendnails

  • Persoligt & professionel uddannelse, med max. 5 deltagere pr. hold.
  • Produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, d.v.s. god fortjeneste til dig.
  • Undervisere med 10 års erfaring i branchen.
  • Nail art incl. 3D i alle farver & glitter gele.
Negleskole &
kurser
Bestil Trendnails
produkter
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020