Nimue Anti Age er forkælelse til den modne hud

Nimue Anti Age indeholder:

 • Afrensning
 • Massage med enzymepeeling under damp
 • ​Hudanalyse
 • AHA 35% eller 15% (Frugtsyrekompleks)
 • Dybderens
 • Retning af bryn
 • ​Ansigts & Decollete massage
 • Maske
 • ​Varmt kompres
 • ​Afsluttende produkter
 • Råd og vejledning af behandlinger og hjemmepleje

Priser på Nimue Anti Age

75 min. pr. behandling 695kr.

Masker og serums man kan tilføje:

TDS serum er en mere intensiv serum, som arbejder dybdere med flere ingredienser. De findes til alle hudtyper og er et rigtig godt suplement til en ansigtbehandling der trænger til et ekstra boost.

Alginate Mask er en intensiv algemaske med grøn te & marine ekstrakter som fugter, lindre & beroligere huden

Hyaluronsyre gel er rigtig god til at kombinere de behandlinger som er meget aktive for at give huden ekstra fugt & reparere. Den trækker vand ind i cellerne & er dermed også med til at udfylde hudens struktur

Collagen Face Mask er en maske rig på kollagen, du får intensiv fugt i de dybere hudlag som medfører øget fasthed, fylde & opstramning

Collagen Eye Mask er en øjenmaske rig på kollagen, du får intensiv fugt i de dybere hudlag som medfører fylde og fasthed

Super fluids forstærker effekten af en hvilken som helst professional behandling og indeholder høj koncentration af aktive ingredienser.

Vil du forkæle dig selv med en luksusansigtsbehandling med produkter tilpasset den modne hudtype, så besøg os i Rødovre og nyd 75 minutter, hvor vi tryller over din hud med en lækker anti age-ansigtsbehandling.
Vi giver dig en anti age-ansigtsbehandling med hudplejeprodukter fra Nimue, og du vil gå fra vores klinik med følelsen af velvære og forkælelse.

Allerede efter første behandling vil du mærke resultater på din huds elasticitet, og ud over det har du mulighed for at købe en række Nimue-hjemmeprodukter tilpasset din hudtype med hjem, så du kan fortsætte med at pleje og forkæle din hud derhjemme.
 
En anti age-ansigtsbehandling hos os er mere end blot effektiv for din hud – behandlingen er også afslappende, og du kommer helt ned i gear.
 
Når du kommer ind på vores klinik i Rødovre, følger vi dig ind i et behageligt og hyggeligt rum. Her starter vi med en grundig hudanalyse, så du får den bedste ansigtsbehandling til din hud.

Derefter går din behandling i gang, hvor vi bruger produkter, der fremmer collagen og elastin-dannelsen i huden og booster den med virkestoffer – og du skal bare nyde 75 minutter fyldt med velvære.
 
Giv dig selv et velfortjent pusterum og muligheden for at forkæle din modne hud med produkter, der er skræddersyet til at få den til at stråle ved at booke en Nimue Anti Age-behandling hos Wanna Shine i Rødovre.
 Nimue Anti Age-behandling og –produkter er til dig, der ønsker synlige resultater

 
Nimue-serien er hudplejeprodukter med et højt indhold af frygtsyre. Selvom frygtsyre i sig selv måske lyder som om, det er hårdt mod din hud, er produkterne og Nimue Anti Age-behandlingen meget milde, og alle hudtyper vil trives efter en behandling og efterfølgende hjemmepleje.
 
Vi tager altid udgangspunkt i din specifikke hudtype, når du får en Nimue Anti Age-behandling hos os, så du er sikker på at få en helt skræddersyet behandling og de mest optimale resultater.
 
Produkterne hjælper din hud ved at:
 • Beskytte hudens barrierer
 • Fugte, løfte, opstramme, udglatte og lysne din hud
 • Reducere fine linjer, ujævne hudtoner, løs hud, miljøskadet hud og rynker
Nimue har gennemført kliniske tests på et uafhængigt laboratorium, og her viste resultaterne, at du kan forvente op til 75 procents forbedring i din huds elasticitet og en forbedring på op til 95 procent i din huds fugtighed efter 14 dages brug af hjemmeplejeprodukterne.
 
Nimue Anti Age-behandlingen hos os er en god måde at kickstarte din nye, sunde hudplejerutine på, for hos os får du individuel vejledning i, hvordan du plejer din modne hud, så den igen får sin glød og elasticitet tilbage.

Når du kommer ud efter en Nimue Anti Age-behandling hos os, vil du føle dig som et helt nyt menneske, og med Nimue-hjemmeplejeprodukterne vil du vedligeholde den skønne følelse af sund og gennemfugtet hud hver dag.
 

Bestil tid til en Nimue Anti Age-ansigtsbehandling allerede i dag

 
Du booker nemt og hurtigt en tid til en anti age-ansigtsbehandling på vores klinik i Rødovre nær København i vores online bookingsystem.
 
Har du spørgsmål til behandlingen, er du også meget velkommen til at kontakte os og booke din tid i telefonen ved at ringe på 36 70 42 00.
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020