Ansigtsbehandlinger til teenagere mod uren hud

Nimue Teenage

(Behandlingen er for teenagere i alderen 13-19år)

Hos Wanna Shine tilbyder vi ansigtsbehandlinger til teenagere, der døjer med akne og uren hud. Problemet er helt normalt hos både piger og drenge, men mange føler sig meget generede af, at deres hud ikke er pæn. Vores hudpleje klinikker er centralt placerede nær København på Frederiksberg og i Rødovre
  • Afrensning
  • Massage med enzyme peeling under damp
  • ​Hudanalyse
  • Evt. AHA 15% (Frugtsyrekompleks) 
  • Dybderens
  • Maske 
  • Varmt kompres
  • Afsluttende produkter
  • ​Råd og vejledning til behandlinger og hjemmepleje

Priser på Nimue Teenage

60 min. pr. behandling (1 behandling) 495kr.
En regelmæssig ansigtsbehandling specielt til teenagere hos os kan afhjælpe akne og neddæmpe bumser og store porer.

Vi starter altid med en grundig afrensning af huden, en enzympeeling under damp og en efterfølgende hudanalyse, så vi altid ved, hvordan vi bedst behandler aknen.
 
Når vi har fundet frem til hudtypen, starter vi den lækre ansigtsbehandling, hvor vi udelukkende bruger kvalitetsprodukter fra Nimue, som også kan købes med hjem.
 
Forkæl dig selv eller din teenager med en afslappende og effektiv ansigtsbehandling mod akne – du bestiller tid i vores online bookingsystem via linket nedenfor.
 
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os hos Wanna Shine ved at ringe på telefon 36 70 42 00.


Hvad er forskellen på akne og uren hud?

Som teenager kan man godt have fedtet og uren hud, uden at det nødvendigvis er akne. Har man ”bare” uren hud, ligner det mere hudorme, og huden kan fedte på overfladen.
 
Hvis en teenager har akne, begynder problemet indefra. Hormonerne i puberteten øger produktionen af talg, og der kommer inflammatorisk irritation og betændelsestilstande, som viser sig som store bumser og sår. Det er oftest til stor gene for teenageren, som bliver meget selvbevidst.
 
Når man kommer ind på vores klinik og får en ansigtsbehandling, vil vores dygtige personale hurtigt finde frem til den udfordring, der er med huden og finde den rette behandling.

Det bedste resultat fås ved at gentage ansigtsbehandlingerne hos os og pleje huden med Nimue-produkter hjemme.
 


Hvorfor får teenagere akne og uren hud?

Akne skyldes en øget produktion af det mandlige kønshormon i teenageårene hos både drenge og piger, som stimulerer talgkirtlerne til at producere mere hudfedt i ansigt, ryg og bryst.
 
Samtidig med at kroppen producerer mere hudfedt, bliver talgkirtlernes udførselsgange mindre, og det betyder, at fedtet får svært ved at komme ud. Fedtet ophober sig inden under huden, indtil huden til sidst brister, og der kommer en bums.
 
Vi vejleder i, hvordan man skal pleje og desinficere huden, så aknen holdes nede, og vi giver også gerne gode råd til makeup og generel hygiejne, så huden får de bedste vilkår for at blive flot igen.


Book en tid til vores teenage-behandling nær København

Du finder nemt og hurtigt en tid, der passer dig i vores online bookingsystem. Du er altid velkommen til at ringe i forvejen og stille spørgsmål på telefon 36 70 42 00 eller smutte forbi en af vores hudpleje klinikker på Frederiksberg eller i Rødovre.
  
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020