Om Trendnails

Danmark viderefører og præsenterer det banebrydende Trendnails system i Danmark, og tilbyder kvalitetsmaterialer baseret på nyeste teknologi og de seneste undervisningsmetoder. Trendnails systemet giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget professionelle program, uanset om du laver kunstige negle, forstærkning med gele eller design med 3D geleer.

Trendnails Danmark ejes af Svetlana Chistjakova som er en af Danmarks mest erfarne, kompetente og specialiserede negleteknikere. Svetlana har arbejdet med Trendnails systemet i ti år, og har taget en lang række kurser på Trendnails’ hovedkvarter i Tyskland. Derudover har hun allerede lært mange op i systemet i Danmark. På vores Trendnails negleskole tilbydes der kurser i alt fra manicure og pedicure med gellak til opbygning af kunstige negle, design med  gele og design med 3D geleer. Derudover tilbyder vi også omskoling til vores system, hvis du har et certifikat fra en anden uddannelse i et tilsvarende system.

Trendnails Danmark er udelukkende specialiseret i gelesystemerne, som er de mest tilgængelige og letteste at anvende. Geleen kan holde på alle typer af negle, og har blandt andet den fordel, at man ikke behøver at fjerne materialet hver gang, men blot kan fylde op. Man kan bygge videre på det grundlæggende gele kursus med forskellige nail art kurser, hvor man blandt andet kan lære at arbejde med 3D, 7D, farvede- og glimmer geleer og andre special effects.

Trendnails International er et innovativt og banebrydende system, der tilbyder et komplet sortiment af professionelle negleprodukter af højeste kvalitet. Systemet er skabt af negleteknikeren Irina Kunkel, som efter 20 år i branchen besluttede sig for at udvikle et bedre og mere professionelt gelesystem, som både var nemme at anvende og meget mere holdbart. Irina Kunkels enkle og banebrydende koncept blev hurtigt populært blandt negleteknikere i hele verden, hvorfor Trendnails i dag er et af verdens mest populære systemer.

Trendnails systemet giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget program, hvad enten du laver kunstige negle, forstærkning med gele eller design med 3D geleer. Der findes afdelinger i Luxemborg, Grækenland, Rusland, Estland, Polen og nu også i Danmark. Flere og flere specialister opsøger Trendnails International for at dygtiggøre sig, og takket være Trendnails erfarne negleteknikere vokser konceptet stadig verden over.

Nu er Trendnails endelig kommet til Danmark, hvor der både er mulighed for at købe systemet og uddanne sig i systemet. Klik og læs mere »

Personerne bag Trendnails CPH

Svetlana Chistyakova
Svetlana Chistyakova er en af Danmarks mest rutinerede negleteknikere, og er specialiseret i at lave gelenegle både i form af kunstige negle og forstærkning af egne negle. Svetlanas mange årige erfarring i faget gør at hun nemt kan undervise i faget. Gennem tiden har hun uddannet over 90 piger i gelenegle.

Hvad enten det skal være i sæsonens hotteste farver, klassiske røde eller dæmpede neutrale og naturlige farver. Ud over at drive agenturet på Trendnails i Danmark er hun også indehaver af klinikken Wanna Shine i Rødovre.
Danielle Nissen
Danielle Nissen har i 2014 vundet DM i negle (Novice). Danielle har lavet negle siden 2011 og har brugt Trendnails systemet fra starten, derfor kender hun mærket og dennes brede sortiment. Hun er meget perfektionistisk, kunstnerisk, tålmodig og super god til at lære fra sig.
Negleskole &
kurser
Bestil Trendnails
produkter
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020