Wanna Shine

 

Kære kunder, gæster & venner

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Wanna Shine skønheds - & negleklinik i Rødovre.

Vi tilbyder en lang række behandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle.

Vores veluddannede personale vil altid bestæbe sig på at give dig en eksklusiv & unik oplevelse, så du går hjem med en følelse af stor velvære.

Til din forkælelse, anvender vi udelukkende de seneste metoder inden for hud, hånd- & neglepleje med markedets førende produkter, så vi er sikre på at du altid får det optimale ud af din tid hos os & glæder dig til at komme tilbage.

Hudpleje behandlinger hos Wanna Shine Rødovre

Til din forkælelse bruger vi Nimue som vores førende hudpleje mærke, som effektivt behandler alle typer for hududfordringer om det er tør hud, alderdomstegn eller pigmentforandringer. Vores personale er uddannet og holder sig altid opdateret, ved at tage på kurser og videreuddanner sig, så du altid kan vejlede dig ud fra nyeste metoder og tanker.
Læs mere om Nimue her...

Vores behandlinger er bygget sådan op, så du kan kan vælge hvad der skal være fokus på alt efter om du ønsker en dybderensende behandling med fokus på at få renset huden skal du læse om vores poppulære keep it clean- dybderensende ansigtsbehandling.

Ønsker du dermed en behandling som har fokus på afslapning og velveære er Nimue Classic et godt valg.

Nimue Luksus er til dig som ønsker selvforkælelse og afslapning- lad os forkæle dig i 1 1/2 time.

Vores specialbehandlinger er mere målrettet specifikke behov. Diamantslibning er god til pigmentforandringer, samt for at bringe glød tilbage til tør og ru hud.  Teenagebehandling har fokus på vejledning i pleje af problemhud, samt fokus på dybderens.

Negle behandlinger hos Wanna Shine

Hos Wanna Shine forhandler vi Trendnails ud til andre negleklinikker, som også bruger vores negle system. Dette betyder at vi uddanner og omskoler andre negleteknikere til vores system. Vi har arbejdet med vores negleprodukter fra Trendnails siden 2003. Vi afholder pt ikke negleskole og oplære kun egne elever.

Vi har den relevante erfarring, da vi har været i gang med vores negleskole siden 2009. Trendnails neglesystem har siden vokset og fulgt med branchens udvikling, så vi nu kan tilbyde alt inden for gele, gellak/shellac og bio system. 

Som kunde hos os møder du uddannet personale med mange års branche erfarring. Vi har tiltider travlt, da efterspørgslen på vores negle er meget stor. Vi uddanner/ omskoler alt vores personale til vores neglesystem så du som kunde kan få den bedste oplevelse af kvalitet samt det ønskede resultat hver gang du kommer til os!
Vi laver kun tilbud på negle i forbindelse med oplæring eller omskoling af vores personale, så vores nye negleteknikere kan blive fortrolige med vores system. Alt vores andet personale er uddannet med minimum 2,5 års praktisk erfarring.

Læs mere om vores neglebehandlinger her...

Wanna Shine historie

  • Wanna Shine Hapiness ApS er startet 1 februar 2007 af Hanne Næss-Shmidt og Svetlana Chistyakova.
  • I 2009 valgte Hanne at søge andre græsgange, i den forbindelse flyttede Wanna Shine lokaler fra Hellerup til Østerbro (februar 2010)
  • I 2013 åbnede vi endnu en Wanna Shine i Rødovre.
  • Siden 2007 har vi ekspideret over 18000 unikke kunder fordelt på vores lokationer & blevet kåret som gazelle virksomhed i 2016 og 2017.
  • 1 december 2017 lukkede Wanna Shine Østerbro af private årsager.
  • 1 juli 2021 åbnede Wanna Shine Ferederiksberg.
Vi glæder os til at byde dig ind i vores skønne klinik i Rødovre, som ligger i Carlsro, over for Rødovre centrum. Der er gratis parkerings muligheder lige ude for an klinikken og ALTID ledige pladser.
Vores nye klinik på Frederiksberg har du 2 timers gratis parkering på sidevejene, brug gerne Kvicklys pakreringshus på Falkoneer alle, der er altid ledige pladser og 2 timers gartis parkering. Husk at stille tid på din app.
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020