Personale

Line Riis Schrøder

Kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole 2008.
Butiksansvarlig Wanna Shine Rødovre siden 2016Line er uddannet Kosmetolog på Nordsjællands kosmetlogskole & har 12 års erfaring. Line er meget vellidt hos sine kunder på grund af hendes professiolisme & smittende humør. Hun har tidligere arbejdet i Matas og har et bredt produktvidenskab når hun vejleder sine kunder under behandlingerne. Line udfører alle behandlinger undtagen negle.

I Januar 2017 blev Line Butikschef i Rødovre og ansvars områder er udvidet til varerbestilling, personale ansvar, udarbejdelse at vagtplaner, oplæring af elever og alt der vedrøre drift.

Laura van´t Hullenaar

Kosmetolog, fra Beauty and style, Kolding 2018
Butiksansvarlig Wanna Shine Frederiksberg siden 2021


Laura Har den 1 årige kosmetolog uddannelse fra Beauty and style i Kolding. Laura er meget målrettet, ansvarsbevidst og efter endt uddanelse har hun arbejdet i 1 1/2 år på krydstogtskibe, som har givet meget erfarring, da arbejdet bestod af 12 timers lange vagter. 
Efter Laura kom hjem har hun arbejdet på to klinikker i jylland hvoraf den ene med speciale i voks, så Laura er ekspert i hårfjerning deri intimvoks.
Laura har desuden meget erfarring i ansigtsbehandlinger og wellness behandlinger, da det var primært det hun udførte på krystogtskibe. Du får derfor en super behandler, der vil vejlede dig i korrekt brug af hudpleje, sammentidig med at du får lov at slappe af og blive forkælet af en behandler der har styr på sit håndværk 🌟

Svetlana Chistyakova

Indehaver
Kosmetolog & Negletekniker

 
Uddannet kosmetolog hos Inter Clinitique 2003.
Svetlana er en af Danmarks mest rutinerede negleteknikere. Svetlana tog sit første negle kursus i dip inn i 2003 hos Akzent i Søborg og efterfølgende gele kursus i 2004 i Køln, Tyskland.
I 2007 åbnede hun Wanna Shine med sin daværende forretnings partner Hanne Næss-Smidt.

Svetlana har undervist på Cph West i neglespeciale og har afholdt private kurser i gele negle. Svetlana har uddannet og omskolet over 70 neglepiger, og sammen med sit personale uddannet 13 kosmetiker elever fra Cph West/ Next.

I 2015 gik Svetlana i gang med en akademiuddannelse i ledelse for at styrke sine ledelses kompetancer og få en bedere forretnings forståelse.

Svetlanas ønske er at drive sine klinikker med hjertet og behandle andre som man selv vil behandles med fokus på selvforkælelse, professionel behandling hvor kundens egenomsorg er i centrum.

Michella Breckling

Vippetekniker, negletekniker og kosmetiker 

Michella er uddannet hos Star Lash og har lavet Single eyelash extensions siden 2014.
1 marts 2016 blev hun en fast del af vores team, som negletekniker & kosmetikerelev.

Michella er færdig uddannet kosmetiker i september 2018, hvor hun efterfølgende blev en fast del af vores team på fuldtid. 

Michella udfører med stor ekspertise alle behandlinger som vi tilbyder hos Wanna Shine og er en meget eftertragtet behandler.
 

Karolina Kozlowicz

Negletekniker siden 2015

Karolina er professionel, grundig og perfektionistisk når hun arbejder med negle. Hun går efter at lave neglene så tynde og naturlige som muligt, som gør at hun har mange faste kunder.

Karolina er uddannet negletekniker i Polen med 4 års praktisk klinik erfaring. Karolina taler perfekt engelsk og har et smittende positivt humør.

Jessica Friedrichsen Knudsen

Kosmetiker elev siden marts 2019, færdiguddannet marts 2020

Jessica startede hos Wanna Shine som 16 årig. Hun er moden og meget ansvarsbevidst. Sideløbende med sit fuldtids studie og praktik hos Wanna Shine har Jessica arbejdet i Matas, som har givet hende en bred produktkendskab og endnu mere branche erfarring. Jessica er omhyggelig og har mange faste kunder. Hun veksler mellem skole og praktik i klinikken, derfor er hun væk i små og mellem lange perioder til stor afsavn hos sine faste kunder. Jessica tager sin afsluttende eksamen i marts 2022, hvor vi håber på at få lov at beholde hende som uddannet Kosmetiker og Negletekniker.
Jessica udføre alle behandlinger med undtagelse af intim voks.

Karolina Majorova

Negletekniker siden 2012.
Ansvar for Facebook og Instagram & Wanna Shines visuel identitet.


Karolina er meget dygtig og omhyggelig negletekninker med speciale i forstærkninger, gellak og nail art. Karolina er en sand kunstner, som kan tegne alt fra snefnug og ederkopper til miki mouse motiver.
Karolina er uddannet negletekniker i Ukraine, men fik sin erfarring på en stor klinik i Moskva hvor Karolina har arbejdet som fuldtids ansat i 4 år.
Karolina har sans for små detaljer samt det store overblik hvilket gør at hun arbejder meget målrettet og står for oplæring af vores personale i negle.

Kateryna Gharb

Negletekniker
Mere info er på vej.

Celine Jacobsen

Kosmetiker elev siden november 2021

Celine har været i lære som frisør men besluttede for at sadle om og udvikle sinde kompetancer som kosmetiker inden for hud og negle. Vi har derfor fået en passioneret elev med flare for skønhedspleje og neglepleje. Celine har taget neglekursus inden hun startede hos os, nu finpudser vi og justere, så Celine bliver dygtig til sit håndværk. Vi vil løbende søge modeller til ansigtbehandlinger, voks behandlinger og negle, se vores social media for tilbud.

Sara Arnelund

Negletekniker siden 2013

I december 2021 forstærkede Sara vores team i Rødovre. Sara har 9 års erfaring som negletekniker og har haft egen klinik hvor gele negle var i fokus.
 

 

Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020