Plej dine naturlige negle

Hånd & neglepleje af naturlige negle
Vores negle er utrolig påvirkede af klimaet. Om sommeren gror neglene bedst, men det gør vores neglebånd også, hvilket kan kræve en hyppig manicure, for at få neglebånd ordnet, samt klippet neglerødder. Om vinteren kan neglene blive tørre, grunden blæst, kulde & vitaminmangel.

Dette kan føre til at neglene flosser, føles ru & ser uplejede ud.
Vi vil nu beskrive nogle trin som kan udføres hjemme, for at få velplejede hænder & negle.
 

Neglepleje & hudpleje består af flere trin. 


Trin 1:
Er afrensning af neglepladen. Mange kvinder tror at det er nok at vaske hænder i lunt vand med brug af sæbe, men det kræver at være mere omhyggelig. Et par gange om ugen bør neglene renses med en blød negle børste, for at komme ind & massere rundt ved neglebåndene, da huden er hårdere samt for at fjerne de afdøde partikler. Dette skal gøres med en flydende creme sæbe, for ikke at udtørre negle pladen. Et håndbad kan være med til at holde neglene rene & blødgøre før man skal skubbe neglebånd fri fra negle pladen. Et håndbad kan bestå af halvt liter kogt, afkølet vand, 2 tsk havsalt. Mineralerne fra havsaltet styrker neglene & blødgør neglebånd.

Pas på når du skubber dine neglebånd op, der er en grund til at de er der, de beskytter neglemoderen mod bakterier, derfor anbefaler vi kun at gøre det af kosmetiske årsager. Klip ikke selv i neglebånd, kun hvis det er neglerødder der irriteret.
 
Trin 2:
Er pleje af neglepladen med en nærende negleolie. Man kan bruge jomfru olivenolie + lille smule citronsaft. De 2 ting blandes & gnides ind i neglepladen. Olivenolie er nærende & citronsaft bleger neglen & fjerner misfarvninger. Vi anbefaler at bruge en forud blandet negleolie, da den på forhånd er blandet & tilsat de rigtige ingredienser i korrekte doseringer.
 
Trin 3:
Er pleje af hænder. Dette trin skal gøres dagligt op til flere gange om dagen. Der findes mange forskellige slags håndcreme, vi kan anbefale Nimues Active Hand Repair. Baseret på ingredienser som holder på fugten. Derved er den drøj, da man ikke behøver en hyppig påføring.
Specielt fremstillet til at forbedre & kontrollere problemer med "alderspletter" på hænder & arme. Ved regelmæssig brug hjælper Active Hand Repair med at bibeholde sunde & smukke hænder.

Den basiske kosmetiske pleje af neglene som vi lige har beskrevet giver velplejede negle & hænder, men ikke at forglemme er blodomløbet også vigtig. Vores hænder er vores visitkort, vi bruger vores hænder til alt, derfor trænger de også til at blive masseret, så blodomløbet når ud helt til finger spidsende. Derfor er en manicure på klinikkerne så eftertragt.
 
Hvis man døjer med flossede negle året rundt, kan det være at man skal udskifte sin neglesaks, 3 i 1 eller den grove negle fil. Den kan være for grov så når man filer, flosser man negle lameller, så der kommer luft. Vælg derfor en mere fin negle fil eller brug en blød side af poler filen til at afrunde enderne efter filingen.

Alt dette vil gøre at neglene med tiden bliver stærkere & gror hurtigere. Man skulle tro at alle problemerne er løst, man den dekorative del kan gøre neglene misfarvede. Brug de for altid en underlak før påføringen af en farvet lak, selv om den bare er lys. Farve pigmentet kan suge ind i neglen & misfarve i længden.
Behandlinger
kvinder
Behandlinger
mænd
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020