Wax Men

Effektiv hårfjerning til uønsket hårvækst hos mænd


Hos WannaShine har vi udført flere voks behandlinger på mænd, siden vi åbnede vores klinik i 2007. 

Hvorfor vi kan sige, at vores behandling med voks af ryg på mænd er et af vores specialer. Vi tilbyder derudover voksbehandling på skulder og bryst. Til næse, øre og bryn benytter vi Lycon voks, som er mere skånsom på ansigtes mere sarte områder. Lycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetode og fjerner hår effektivt. Ydermere kan Lycon fjerne hår helt ned til 3 milimeters længde. 

Hos os bliver voksbehandlingen på mænd udført med en rulle voks, som påføres opvarmet på de områder, hvor hårfjerningen ønskes. Hefter trækker vi voksen af, så hårene hives ud af selve hårskallen. Hvilket resultere i at huden er glat og blød. Voksbehandlingen er ikke smertefri, men hurtigt overstået og glemmes hurtigt. Det anbefaldes at gentage behandlingen igen efter 4 uger, hvilket er den oplevelse vi har set hos vores kunder. 

Vi anbefalder voksbehandlinger til mænd, som synes at de har for meget hår på eksempeltvis skuldre, ryg, bryst, lænd, næse eller øre. En af fordelene ved behandling med voks er at hårene tager længere tid om at vokse ud, og at de voser blødere ud, uden at stikke. Hvilket opleves i højere grad med en skraber eller barbermaskine. 

Priser på Wax Men

Ryg, bryst, mave, ben, næse og øre

Ryg inkl. skuldre 350kr.
Bryst 250kr.
Mave 250kr.
Bryst & Mave 375kr.
Næse eller øre 125kr.
Næse og øre 225 kr.
Wanna Shine | Strandboulevarden 151 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 3930 6020